contacte: 600 812 508
EN PERILL DEXTINCIÓ
Aquest treball: (“En perill d’extinció”), es el fruït de més d'una dècada de bogeria per part dels músics Samuel Iborra i Josep Vicent Tallada, i també de Garri Campanillo. Al mateix que apreníem a utilitzar les eines digitals de protools per a gravar els nostres temes, els resultats ens feren veure la necessitat de buscar qui ens assessorés tècnicament. Els esdeveniments de la vida ens feren arribar a Manuel Vargas, un amic del meu fill Pau, amb els coneixements, la professionalitat i l’equip necessari per a dur a terme un producte com cal.
cREAT EN 2006 I REMASTERITzaT EN 2013 CD: “EN PERILL D’EXTNCIÓ” remasteritzat pel segell discogràfic: FORNESTUDI
Per a conseguir qualsevol treball contacteu directament amb Garri al: 600812508 o al correu: garritapiner@gmail.com
contacte: 600 812 508

Garri Campanillo

EN PERILL D’EXTINCIÓ
CREAT EN 2006 I REMASTERITZaT EN 2013 Garri Campanillo CD: “EN PERILL D’EXTNCIÓ” remasteritzat pel segell discogràfic: FORNESTUDI
Aquest treball: (“A la muntaya”), es el fruït de més d'una dècada de bogeria per part dels músics Samuel Iborra i Josep Vicent Tallada, i també de Garri Campanillo. Al mateix que apreníem a utilitzar les eines digitals de protools per a gravar els nostres temes, els resultats ens feren veure la necessitat de buscar qui ens assessorés tècnicament. Els esdeveniments de la vida ens feren arribar a Manuel Vargas, un amic del meu fill Pau, amb els coneixements, la professionalitat i l’equip necessari per a dur a terme un producte com cal.
Per a conseguir qualsevol treball contacteu directament amb Garri al: 600812508 o al correu: garritapiner@gmail.com